Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΣΑ!!!!!!!!!
Καλό φθινόπωρο σε όλους.
.... και ξαφνικά ξημέρωσε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Το σεμινάριο της Μαρίας μας!!!!!!
Γέλια, χαρές, απορίες για τις καινούργιες τεχνικές που μας μάθαινε.......και στα τραπέζια......η νύχτα του αγίου Βαρθολομαίου!!!!!!!! γυψόγαζες, κόλες, στόκοι, χαρτιά, ψαλίδια και χρώματα, ατάκτως ειρημένα!!!!!
Πανέμορφα σπιτάκια άρχισαν να ξεφυτρώνουν σιγά - σιγά



                                                                  το δικό μου!!!! 

Υπήρχαν άλλα πολύ πιο όμορφα, αλλά εγώ το αγάπησα το δικό μου το "τσαρδί" και είμαι υπερήφανη γι' αυτό!!!!



Αυτό που ευχαριστήθηκα περισσότερο, ήταν η ευκαιρία που είχα να γνωρίσω καινούργια πρόσωπα, που όλους μας ένωνε η αγάπη μας γι' αυτό που κάνουμε.  

Περάσαμε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!!!! ευχαριστούμε πολύ Μαράκι μας και Misirlouκι μας

Αυτά στα γρήγορα, για να σταματήσουν οι ΓΚΡΙΝΕΣ!!!!!.... επανέρχομαι......να είστε όλοι καλά, όπου και να είσαστε, πολλά πολλά φιλάκια 

27 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω! Ελα κερναμε...... Καινουργιο σπιτι φτιαξαμε!!!

      Διαγραφή
    2. Τι έπαθες καλέ; στο πρώτο σχολιο -απάντηση κόλλησες; Πού είναι η φιλοξενία σου;η Εγγλέζικη συμπεριφορά σου;;;

      Διαγραφή
  2. Έτσι ξαφνικάααααααααααααα..... έτσι ξαφνικάααααααααα.....που λέει το λαϊκό άσμα!!! Ακόμη πιο ξαφνικά από αυτό το ΣΚ Αννούλα μας, ήρθες εσύ. Πάλι καλά που δεν περίμενες του Δεκέμβρη της 9...μπλα μπλα... Πολύ στο τραγουδιστικό μου βγήκε... από την χαρά μου μάλλον που είδα στη ροή την ανάρτησή σου! Πρέπει να το φωτογραφήσω το στιγμιότυπο...χαχα... Πες πως σε πιέσαμε κιόλας!!! Κόντεψες να χρονίσεις! Σκεφτόμουν να κάνω giveaway για τον ένα χρόνο απουσίας σου... μου το'κοψες, ας είναι...Καλή επάνοδο!!! Το σπιτάκι σου είναι πολύ ''Αννόσπιτο''!!! Μου αρέσει και που δεν το τρύπησες, το καημενάκι... Μπράβο κοριτσάκι και μπράβο σε όλο την ομάδα, δασκάλα-μαθήτριες-οικοδέσποινα. Άντε χαλάρωσε τώρα... σε δυο τρία χρόνια θα τα ξαναπούμε...αχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τις 9... αχ τι έχω πάθει... λείπει η Σωσώ και χαλαρώνω...

      Διαγραφή
    2. Οχι!!!! Δεν πιεστηκα να κανω την αναρτηση........φανηκε εξ´ αλλου!!
      Ειμαι χαρουμενη που ειμαι παλι κοντα στη γειτονια μας.......ετσι ξαφνικαααααα

      Διαγραφή
    3. Εμείς να δεις! Έχουμε βγει στα μπαλκόνια όλες, τάχα πως τινάζουμε, για να σε βλέπουμε!!! Τα παιδιά τρέχουν στα σοκάκια και το διαλαλούν...Γύρισε η Αννέταααααα.... γύρισεεεεεεεεεε...Όλη η γειτονιά στο ποδάρι σου λέω! Άσε που ο μπαρμπέρης άφησε τον κυρ Μήτσο μισοξουρισμένο!!! Αχ πάντα σε γλυκοκοίταγε...χχχχχχααααααααα Απαπα... αν μ'αφήσεις θα γράψω βιβλίο...

      Διαγραφή
    4. ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΖΑ... ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΖΩΓΡΑΦΟΣ....ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ!ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ!ΦΕΥΓΩ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ!

      Διαγραφή
    5. Πες τα Μρακι μου να μην της τα πώ εγώ.. ήρθα να αφήσω σχολιο..χι.χιχ. και να της τα ψαλω...αλλααααααα θα το αφήσω γιατί με καλυψες απολύτως.. κατεβαίνω .... γιατί εχω και αλλη δουλεια.....χχι.χιχ..

      Διαγραφή
  3. Καλώς την Αννούλα μας.... εμένα περίμενε με ανάρτηση του "τσαρδιού" η Μισιρλούκα εσύ μας προέκυψες!!!! ευτυχώς δηλαδή γιατί στις 3/10 θα έκλεινες ένα χρόνο απουσίας... και θα έβαζες και σε έξοδα το Βιλλιωτάκη που ήθελε να κάνει Giveaway!!!! χα!χα!χα! Αννούλα μην μας ξαναεξαφανιστείς, εξάλλου έχεις τόσο να μας παρουσιάσεις!!!! Αλήθεια τα καγκελάκια του σπιτιού που είναι???? Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aννα μου ανεπανάληπτη κι απίθανη (το σταματώ εδω, με κόλλησε τραγουδιστικό οίστρο η Βιλλιώτη σε φταίω) πόσο χαίρομαι που ξεφύγαμε απο το γύψο και ξαναπέσαμε στη γυψόγαζα!!!! ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ!!!
    Πραγματικά μας βγήκες με κόκκινο, αλλά απ αυτά που μόνο χαρά φέρνουν κι όχι συγκρούσεις.
    Τα περάσαμε όχι μόνο όμορφα,αλλά ανεπανάληπτα !!!
    Αντε με το καλό να ξαναβρεθούμε...γρηγορααααααααααα...έχουμε έκθεση εν όψει, μη χαλαρώνουμε...
    Φιλάκια άπειρα και φυσικά δνε χρειάζεται να πω κι εγω οτι: ΜΗΝ ΞΑΝΑΧΑΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ένα "ΔΕ" που έγινε "σε" και σε ενα "ΔΝΕ" που ήταν δεν, μη δίνεις σημασία, το εφιστώ πάντως μη με διορθώσει η Βιλλιώτη στη θέση της Σωσούς μας.

      Διαγραφή
    2. Ναι, εδώ δεν μπορώ να διορθώσω τα χάλια μου, τα δικά σου λάθη θα δω... από μένα ελεύθερα... η άλλη όμως μη νομίζεις πως δεν μας παρακολουθεί! Μαζεμένα θα μας τα χώσει!!!

      Διαγραφή
    3. Ολα τα καλά παιδια μαζεμενα..έ;;;..χι.χι. πότε προλάβατε.. και μαζευτηκατε μεχρι να δείτε την εξαφανισθήσα .. που μαζευτηκε πια .. μην μου την μαλώνετε μην το ξανακανει παλι... με το καλό να το πάρετε το Αννετακι μας .. κορίτσια μου..μας βλέπει και το αλλο μελος ..... .

      Διαγραφή
    4. Ας μην κρεμόταν ο πέλεκυς πάνω απο την κεφαλή της και θα σου λεγα εγω αν θα εμφανιζόταν. Αλλά τον πρόκαμε!!! Μας αγαπάει,βρε απλά είναι μικρομάνα

      Διαγραφή
  5. Πολυ όμορφο το σπιτάκι σας. Κ εμένα μου αρέσει πυ δεν το τρυπησατε. Χάρηκα για τη γνωριμία κ ελπίζω να ξανά βρεθούμε στο επόμενο σεμιναριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ..Πολυ ομορφο..αυτη η τεχνικη ειναι πραμα..να σαι καλα..καλη συνεχεια..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο τέλειο?!?! Κι έχω τρέλα με τα σπιτάκια! Αυτή η τσαχπίνικη "μπούκλα" στη σκεπή... όλα τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρώτα να σου πώ ότι χάρηκα πραγματικά που σε γνώρισα από κοντά! Για το σπιτάκι, δεν έχω λόγια !!! Στις τόσο καλαίσθητες κατασκευές που εχεις κάνει, προστέθηκε και το πανέμορφο "τσαρδί" σου!! Εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα και να τα περάσουμε το ίδιο καλά ή και καλύτερα! Φιλάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΝΝΑ...ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΚ!ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΚΙ ΕΓΩ....ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΤΣΑΡΔΙ ΣΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ...ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ ΠΑΛΙ!!!!!ΕΕΕΕΕΕΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΣΑ;;; τι τσα... βρε Αννέτουλα μου; που κοντεψαμε να στηλουμε στον ερυθρό σταυρό ανακοινωθεν εξαφανισης..χι.χι..να χρωσταμε χάρη δηλαδή στις γυψόγαζες στοκους.. και στις κολες και στο κτίσιμο του τσαρδιού σου.. την επανενφάνισή σου;;; νανα ικαλά τα εργαλεία που σε απαναφέρανε..χι.χιχ. αντε καλή αρχή κοριτσι μου..και να περνας παντα ετσι όμορφα... φιλια απο το καλοκαιρι που συνεχίζεται εδώ!!!!!!!!! ζήλειες..!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γειά σου Αννετάκιιιιιιιιιιιιι καλώς ήρθες πάλιιιιιιιιιιιιι!!!!! Ενα θα σου πώ είσουν η πιο καλή ,πυθαρχημένη,και προκομμένη μαθήτρια μ εντυπωσίασες!!!Κατά τ άλλα εισαι οπως ακριβώς σε περίμενα γλυκίτατη!!!!!!!! Το σπιτάκι σου όμορφο, απέριττο ,και φινετσάτο !!!!!!!
    Κοίτα μη ξαναχαθείς πάλιιι σ αγαπάμε και σένα και τις πάντα όμορφες δημιουργίες σου!! Φιλάκιααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΩ ΑΠΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΝΕΑ!!!!!!
    ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ ΑΝΝΑ ΜΟΥ!!!!!
    ΜΗ ΧΑΝΕΣΑΙ!!!!
    ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ!!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΩ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ !!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια μια μας δείχνετε τα σπιτάκια σας κι είναι το ένα πιο όμορφο από το άλλο!
    Μπράβο κορίτσια!
    Ε, με τέτοιους αρχιτέκτονες και με τέτοια παρέα ήταν επόμενο να έχουμε τέτοια έργα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα Άννα! Μου έταξε κέρασμα γι΄αυτό ήρθα πάλι. Και ξέρεις κάτι , σου έχω μία έκπληξη! Πέρνα από το σπιτάκι μου μια βιλτίτσα! Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννούλα δεν βρίσκω το mail σου. Γράψε μου στο δικό μου για να συννενοηθούμε!

      Διαγραφή
  15. Πολυ γλυκο το σπιτάκι σου !

    Καλές δημιουργίες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...