Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

Η σημερινή ανάρτηση, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στο http://www.handmadeart2.blogspot.com/ , που με μεγάλη μου λύπη, διάβασα ότι σκοπεύει να κλείσει κάποια στιγμή.
Είναι (δεν λέω "ήταν"... άντε πιά!!!! ούφ!!!) το blog που έμπαινα και κοίταγα ... στη ζούλα! και τελικά έγινε το κίνητρο, να τολμήσω να φτιάξω και 'γω το δικό μου σπιτάκι. Η πόρτα για να μπω και να γνωρίσω όλες εσάς, την υπέροχη/ζεστή μπλογκογειτονία μας και τις δημιουργίες σας (δεν βρήκα επίθετο να βάλω πρίν το .."δημιουργίες σας", γιατί είμαι .... σκοτισμένη!!!!).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! λοιπόν, μέσα από την καρδιά μου, για όσα χρήσιμα έμαθα, θαύμασα, ζήλεψα και αντέγραψα, από αυτό το blog. Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα γυρίσουν κοντά μας. Πολλά φιλάκια Μαράκι μας και Μισιρλούκα μας!!!!!!!!!!!!!

Αντιγραφή από έργο της Μαρίας (ή μάλλον προσπάθεια αντιγραφής....... σιγά μην έχει σχέση με το αυθεντικό!!!!)         γιαλόξυλα δεν είχα και έφτιαξα δικά μου με πηλό,  για τα υπόλοιπα .......  http://www.handmadeart2.blogspot.com/ .

16 σχόλια:

  1. ANNETA MΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΝΟΙΩΘΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ.ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΤΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΘΗΚΕ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΜΕΝΗ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΟ Ν ΑΦΗΣΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΩ ΤΙΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νασουλι
      θα σου πω απ εδώ να μην πειράζεσαι οτι η Μαρία "έφυγε" χωρίς να σε χαιρετήσει. Περνάει κι αυτή τη φάση της και δε της είναι εύκολο, ούτε πολύ περισσότερο ν αποχαιρετήσει.
      Αλλωστε δεν αποχαιρετιόμαστε (ποτέ δεν μ άρεσαν οι αποχαιρετισμοί) θα ξαναβρεθούμε είμαι σίγουρη, γιατί καλλιτεχνες σαν τα κορίτσια δε μένουν για καιρό άπραγοι.
      Είπαν λοιπόν ένα προσωρινό "αντίο" στην κοινή τους πορεία και σίγουρα θα έχουμε στο επανιδείν!
      Αλλωστε όπως λέει και η Μαρία (Βιλλιώτη) θα συνεχίσουν να υπάρχουν μέσα απο το μπλογκ να βοηθούν όποιον έχει πρόβλημα.
      Μη το παίρνεις προσωπικά και λυπάσαι, αρκετά έχει βουβαθεί η γειτονιά...
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  2. Πολύ φόρτιση αυτές τις ημέρες στη γειτονιά μας...Είδα κι εγώ την ανάρτηση των κοριτσιών.Οι δυο τους ,εξαιρετικά ταλαντούχα κορίτσια,ήταν σημείο αναφοράς όλων τόσο για τις κατασκευές τους που με σαφείς οδηγίες παρουσίαζαν, όσο και για τη βοήθειά τους στα διαδικτυακά.Τις συνηθίσαμε μαζί και θα μας λείψουν ως δίδυμο.Πιστεύω πως δεν θα μας αφήσουν εντελώς. Θα περνούν να μας βλέπουν και ίσως, όπως είπαν επανακάμψουν με την ίδια ή άλλη σύνθεση.Ας είναι καλά σε ό,τι κάνουν και το μπλοκάκι τους θα συνεχίζει να δέχεται επισκέψεις γιατί κρύβει θησαυρούς.Άννα μου τα είπα εδώ γιατί τα κορίτσια δεν άφησαν δυνατότητα για σχόλια και πολύ καλά έκαναν γιατί θα έφερνε όλους σε δύσκολη θέση. Κανείς δεν πρέπει να ζητήσει να απολογηθούν για μια προσωπική τους απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι είναι όταν κάποιο μπλογκ κλείνει όλοι η μπλογκογειτονιά στεναχωρίεται!
    Πολύ όμορφος ο πίνακας σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντώντας στην Νάσια, που εξέφρασε ένα παράπονο και κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου(και για μένα είναι πολύ δύσκολο στην παρούσα φάση) θεωρώ οτι σχολίασα γενικά.
    Τα κορίτσια είναι δύο δυνατές προσωπικότητες, πληθωρικές και δοτικές! Θα λείψουν ως δίδυμο, αλλά θάναι πάντα παρούσες, μέσα απο ο,τι έχουν προσφέρει σ όλες εμάς ως βοήθεια και ως τεχνικές.
    Θα επανέλθουν και εμείς θα τις περιμένουμε!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΝΕΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ....ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΠΗΛΟ ....ΑΣΤΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΦΩ ΣΤΑΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ!!!!!!!!
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ , ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΞΟΥΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!
    ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!!
    ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. anneta μου καταρχην το δημιουργημα σου ειναι πανεμορφο..
    τορα οσοβ αφορα το κλεισιμο του blog, το διαπιστωσα με λυπη πριν απο 5 λεπτα..
    ηθελα να αφησω ενα σχολιο μου αλλα δυστυχως διαβασα τα δυσαρεστα.
    ευχομαι να επανελθουν συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφος πίνακας και ευκαιρία για ειδική μνεία στα κορίτσια που λίγο-πολύ έδωσαν σε όλες μας ιδέες και αφορμές για δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφο!!! Μπράβο σου!!
    Λυπήθηκα που κλείνει ένα τόσο όμορφο σπιτάκι της γειτονειάς μας!!! ας ελπίσουμε ότι θα ξεκουραστούν και θα ξανανοίξουν με πιο όμορφα πράγματα!!! φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. παντα τα εργα σου δεν βρισκονται με εσενα αλλα ερχονται σε εστενα.μαγια.μην το ξεχνασ΄΄ομορφα ολλα΄΄.μπραβο αννετα γενικα εχεισ πολυ ταλεντο.τελικα βλεπεισ καθαρα απο το χρωμα τον ματιου σου τησ σταχτεσ απο τα ονειρα.να εισαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλο μηνα..υπεροχο το εργο σου..καποια στιγμη πιστευω θα ρθουμε στη θεση των κοριτσιων..πρεπει να μας βαλει σε σκεψη ολο αυτο..καλη σου μερα..πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έτσι ακριβώς είναι .Όλες μας έχουμε πάρει ιδέες από τα κορίτσια και είναι κρίμα που έφυγαν από τη γειτονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όμορφο το πινακάκι σου Αννέτα μου !!!!Τελικά πολύ κρίμα που κλείνουν τα κορίτσια το σπιτάκι τους ήταν πολύ ευχάριστη η συντροφιά τους!!!Φιλάκια και καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ANNETA MOY ΓΛΥΚΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΧΕΡΑΚΙΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ..ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΟΤΙ Η ΜΙΣΙΡΛΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ, ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΜΘΑΝΙΣΘΕΙ ΔΡΥΜΙΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ!
    ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλη εβδομαδα να εχεις,ομορφο το εργο σου ταξιδιαρικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...